Neeleshwar Hermitage – India

 

De ochtend beginnen met yoga, daarna een ontbijtje met je voeten in het zand en enkel het geluid van het ruizen van de zee.. en daarna? Een beetje schommelen in je hangmat, een duik nemen in zee of een fietstochtje maken langs vissersdorpjes. Het Neeleshwar Hermitage is een boutique resort direct aan zee in een nog weinig bezocht deel van het zuiden van India. Het resort is een heerlijke plek om een paar dagen bij te komen van een rondreis, maar je houdt het hier natuurlijk met gemak twee weken uit!

 

Er zijn 18 comfortabele cottages die (bijna) allemaal uitkijken over zee. De badkamer is voor een deel in de openlucht, wat zorgt voor het ultieme vakantiegevoel. De Ayurvedische Spa biedt de meest geweldige behandelingen en de arts geeft je graag advies over een gezondere levensstijl. Dineren kan in het open air restaurant of in het eenvoudige restaurant aan zee, waar ze de lekkerste kleine gerechtjes serveren zoals banana fritters…

 

Combineer je verblijf in het Neeleshwar met een bezoek aan de tempels van Belur & Halebid, een verblijf op een koffieplantage en een cruise per Houseboat door de Backwaters. Slow Travel!

 

www.neeleshwarhermitage.com

www.namaste-reizen.nl/rondreizen/india