NamaSTAY Varanasi – een klein boutique hotel

Binnenkort komt mijn droom uit en open ik een klein boutique hotel in Varanasi. Ik kom al sinds 1993 in India en ben er sindsdien een keer of 18 geweest. Sinds 1997 organiseer ik reizen naar India met mijn reisorganisatie Namasté Reizen. Door mijn werk verbleef ik en inspecteerde ik heel veel hotels en het ging steeds meer kriebelen om zelf iets neer te zetten. Ik houd van de hectiek en chaos in de steden, maar geniet net zoveel van het lokale leven op het platteland van India. Daarom zocht ik een plek buiten een grote stad. Waar je na een dag vol nieuwe avonturen op adem kunt komen, je verhaal kunt delen met andere reizigers of de medewerkers van het hotel. Waar je de dag kunt beginnen met een wandeling door de tuin, een duik in het zwembad of een yogales om je vervolgens onder te dompelen in alle kleuren en geuren van de stad. Deze plek vond ik in Varanasi. Een spirituele stad aan de heilige rivier de ganges. Half december hopen we de eerste gasten te kunnen ontvangen, en ik kan niet wachten! Bekijk de website voor meer informatie: www.namastayvaranasi.com