Navigation Menu+

Over

marokko+ algemeen 2014 2015 117 kleinerI am…

Mag ik beginnen mij voor te stellen? Ik ben Margaret, 48 jaar, getrouwd met Jos en moeder van Daan en Roos. In 1997 startte ik met Namasté Reizen, een reisorganisatie gespecialiseerd in het organiseren van reizen op maat naar Azië. Naast een baan als secretaresse begon ik destijds op een kamertje van drie bij drie met het organiseren van reizen naar India. Inmiddels mag Namasté Reizen zich met recht een Azië Specialist noemen, want het aantal bestemmingen is in de afgelopen jaren uitgebreid naar veertien. Ook bestaat het team inmiddels uit tien reislustige medewerkers die dagelijks de mooiste reizen samenstellen. Niet meer in dat kleine kamertje, maar in een gezellig pand in het centrum van Delft. Dit had ik 1997 niet kunnen bedenken en ik ben dan ook enorm trots op wat wij met elkaar hebben bereikt. Toch werd het voor mij, naast Namasté Reizen, tijd voor een nieuwe uitdaging….

I Love…

Ik hou van reizen en dat hoeft niet altijd naar een verre bestemming te zijn. Tijdens mijn reizen zoek ik liever niet de grote toeristische attracties op, maar wel de achteraf straatjes, de lokale markt of een lokaal festival en van boodschappen doen in een buitenlandse supermarkt word ik erg blij. Ik besteed veel tijd aan het zoeken naar een leuke accommodatie. Deze hoeft niet luxe te zijn, maar ik ben wel gevoelig voor sfeer. Met de kinderen slapen in een trekkershut voor 35 euro of tijdens een studiereis in India overnachten in een poolvilla van 1200 euro, ik geniet van beide even veel. Voor mijn werk ben ik regelmatig op reis. Naar Azië natuurlijk, maar het liefst naar India! Privé reis ik graag naar Engeland. Om mijn liefde voor beide landen te delen is dit persoonlijke blog ontstaan. Hier schrijf ik over alle leuke plekken die ik in India en Engeland tegenkom, maar soms ook over andere landen die ik bezoek.

Margaret Vrolijk

Mail mij gerust als je vragen hebt over reizen naar India of Engeland (vooral de Cotswolds, Devon en Cornwall) info@ilovetotravel.nl